söndag 21 december 2008

Julklappstips till den pyssliga frun, sambon, flickvännen, systern, dottern eller manligt motsvarande.

Då jag vet att gubben hade tänkt sig att skriva ett blogginlägg med tips på grejer att att köpa till nördpojkvännen kunde jag ju inte låta bli att skriva något liknande. =0)
Det här inlägget kommer nog aldrig bli riktigt färdigt, så lite ny info kommer då och då.

Nu kör vi.
Den pyssliga kan alltid använda nya pennor, det är i princip sk*t samma hur många pennor h*n har. Den kan alltid använda flera. Och gärna i så många olika färger som det går. En viktig grej är dock att pennorna är syrefria. Står det inte på förpackningen så fråga.

Saxar kan också alltid användas, gärna lite finare saxar till små detaljer uppskattas.

Papper är alltid ett hit, har personen i fråga en mapp med olika mönstrade papper i så var inte rädd för att du ska köpa dubbletter Det är alltid bra med ett extra papper. Självklart är ju smaken som baken men man kan alltid använda alla sorters papper. Även papper som man inte själv tycker om mönstret/färgen på för ska man ge bort en sak så kanske den personen skulle älska just det mönstret/färgen. Plus att det är en utmaning för pysslaren att använda sig ett papper som h*n kanske inte själv hade valt.

Stämplar är många pysslares våta dröm. Använder sig din pysslare sig av stämplar? Om inte så kan ett litet startpaket med stämpeldyna plus några enkla stämplar. Har din pysslare redan stämplar kan det vara lite svårare. Men man kan ju kanske alltid tjuvtitta!

Dekorationer finnes det en miljontals av. Och samma grej gäller där som pappret, allt kan alltid användas. =0) Dekorationer kan vara så som blommor, band, pärlor, brads (jungfruben i alla möjliga sorters färger), knappar etc etc etc.

Känner man för att öppna det stora plånboken så kan en QK köpas eller en cuttlebug. Där finnes många maskiner till den entusiastiska pysslaren.

Mer kommer vid tillfälle. =0)

Inga kommentarer: