lördag 24 januari 2009

kattmynta

Vi har haft rena drogfesten här idag.
Greebo hittade kattmyntan på Gubbens skrivbord,
så han rev ner kameror, brevknivar och annat smått och gott.

Sen fick han lite och han blev helt till sig.
Mjau, Mjau, Mjau. ;0)

Nu springer katterna runt och letar efter stashen.

Så det kommer att bli en sådan dag.

5 kommentarer:

Marika på Odlingspyssel sa...

Oj oj, jag visste inte att katterna blir så galna av det!

Marika på Odlingspyssel sa...

Det skulle vara kul förresten att se fler bilder från ditt dockskåp :) Du känner väl till att den gamla Butik nr 9 (stängdes väl för 10 år sedan) numera finns i Helsingborg. De och hobbyaffären i Höör är absolut billigast på dockskåp i Sverige

Victoria sa...

Haha, vi hade några leksaker med kattmynta, men bara Ripley (som redan beter sig som hög annars också) blev som galen, låg och rullade omkring på rygg, hållandes musen med kattmynta i mot sin nos och luktade på den och hade sig.. helt tokig var hon :D

Ina sa...

Hej Marika, jo vissa katter kan bli det. Men dom behöver inte "alltid bli höga" ibland funkar det och ibland inte. Så när det väl funkar så är det jättekul.

Jag lovar att flera bilder ska komma.. Just nu behöver den städas och renuveras. Jag tror att jag känner till butiken i hbg. Men den höör har jag nog bara hört talas om. Har dom någon webbadress?

Ina sa...

Hej Vickan.. Våra katter brydde sig inte alls om kattmynta innan. Men nu är dom jätteglada för det. Men vi köpte en burk med kattmynta i som man kan strö över dom. Det funkar mycket bättre. =0)