torsdag 17 juli 2008

MAX

Sitter här nu på Max och surfar på min Asus EEE. Det verkar som att där är många ställen i Lund man kan surfa gratis. Gubben min är och hämtar två hamburgare till oss. =0) Det är verkligen coolt. Om ett par år så kan man nog surfa på dom flesta sånna här ställen.

1 kommentar:

Victoria sa...

Jag var ju in på Onoff här förra veckan eller när det nu var och såg en EEEpc, men njae, jag fastnade inte riktigt för upplägget i dom, jag såg en Packard Dell, jätteliten och gullig, den hade kanske 12 tums skärm eller om den var mindre.

Jag tycker iaf den var riktigt liten, och ändå normalt tangentbord osv.. Kostade 5000 visserligen, men jag blev mer kär i den än den EEE:n..

Men alla är vi olika, jag är glad iaf att du trivs med din :) och ja, den är ju praktiskt då den går att stoppa i en ficka typ och är ju tåligare också än en vanlig..

Men ja, det var inget jag liksom kände "wow" för dock tyvärr..

Men så har jag aldrig varit sån som gillar minsta datorerna, minsta mobiltelefonern osv.. Kvalité och funktioner är mer värt för mig, oavsett om mobilen är fet och stor och bullig eller datorn är stor osv.. :)

Sån är jag, men ja, vi är olika :)